Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/u/u4222231/www/spamalot/wp/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/u/u4222231/www/spamalot/wp/wp-settings.php on line 535

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/u/u4222231/www/spamalot/wp/wp-settings.php on line 542

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/u/u4222231/www/spamalot/wp/wp-settings.php on line 578

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/u/u4222231/www/spamalot/wp/wp-settings.php on line 18
Att puzzla! « Spamalot

 


Att puzzla!

Det är en stor vecka denna veckan! Vi puzzlar ihop föreställningen med teknikrep, genomdrag och samsjungning. Allteftersom ska jag berätta om alla delarna. Vi börjar med teknikrep:

Så här några veckor in börjar vi repa på, vad som kan kännas som en  helt ny föreställning. Det är nämligen så att allt som ni i publiken ser är bara en del av hela föreställningen. Bakom scen utspelar sig en hel show i sig i form av klädbyten, revisita som ska finnas på rätt plats vid rätt tillfälle och inte minst alla teknik- och scenbyten.

sam_1488

Vi är fem tekniker som jobbar (ja, utöver att vara projektledare så hoppar jag in som tekniker under föreställningarna, det är så roligt!). Här står Mats (till höger) och Martin (till vänster) och antecknar detaljer som vi inte får glömma.

sam_1493

Och sen är det Johan (längst till höger) och Peter (näst längst till höger). I mitten känner vi igen Christoffer som är regiassistent.

sam_14981

Under teknikrepet gäller det att få rätt på alla dekorbitar, både hur de ska förflyttas på scen, men även hur de ska röra sig bakom scen och var de ska stå någonstans när de inte snvänds. Här står Johan på baksidan av den Trojanska kaninen.

sam_1504

Borgen är den största dekorbiten men den står på nästan samma plats hela tiden. Den ska bara flyttas lite fram och bak och snurra runt, men det är inga problem för proffs-tekniker som vi=)

sam_1531sam_1514

Teknikernas roligaste rep var när vi skulle få den här varelsen att landa på Kim utan att skada honom… Mycket spännande!

sam_1539sam_1535sam_1544sam_1546

Efter genomdraget testade vi den nya rökmaskinen med lite ljus… Det är alltid häftigt när sådana här detaljer börjar komma igång.

sam_1550sam_1552

Dagen avslutades med en genomgång där vi renskrev våra kladdiga anteckningar.

Idag ska vi göra samma sak igen, fast med akts två! Jag återkommer med uppdateringar!

Emelie

Comments are closed.

Upload